Tolgahan Sayışman Oglu : Tolgahan Sayisman Ve Almeda Abazi Nin Oglu Dunyaya Geldi : Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, önceki akşam nusret gökçe'yi ziyarette görüntülendi.

Tolgahan Sayışman Oglu : Tolgahan Sayisman Ve Almeda Abazi Nin Oglu Dunyaya Geldi : Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, önceki akşam nusret gökçe'yi ziyarette görüntülendi.. Şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı. İşte tolgahan sayışman ve ünlülerin merak edilen çocukları. Ana sayfa güncel tolgahan sayişman'in oğlu ameli̇yat oldu! Tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın fotoğrafını, kelimelerin kifayetsiz kaldığı an. notuyla instagram hesabından paylaştı. Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz!

Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Dizide 'güneş'in bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı. Tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sünnet oldu. Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 2017 yılında los angeles'ta evlendi. Tolgahan sayışman 3,5 aylık oğlu efehan ile kamera karşısına geçti.

Tolgahan Sayisman In Oglu Efehan Buyudu Magazin Haberleri
Tolgahan Sayisman In Oglu Efehan Buyudu Magazin Haberleri from i12.haber7.net
.bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Yeni dizisi şampiyon ile sevenleri karşısına çıkacak olan tolgahan sayışman, fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. .bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı.

Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi.

Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. Yeni dizisi şampiyon ile sevenleri karşısına çıkacak olan tolgahan sayışman, fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi 2017 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak doğdu. Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz! 1,5 yaşına giren oğlu efehan'ı, hem kendisine hem de annesi almeda abazi'ye benzettiğini söyleyen sayışman. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Tolgahan sayışman ve almeda abazi oğulları efehan geçtiğimiz mayıs ayında dünyaya gelmişti. Tolgahan sayışmanın oğlu ile ilgili tüm haberleri ve son dakika tolgahan sayışmanın oğlu haber ve şeref sözü'nün başrolü ve cihan adabeyli'si tolgahan sayışman açıkladı: .sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Magazin dünyasının yakından takip ettiği tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin oğlu efehan'ın fotoğrafları dikkat çekti.

Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. 'şampiyon' dizisinin başrol oyuncusu tolgahan sayışman ile eşi almeda abazi 'nin oğulları efehan sayışman büyüdü. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman, oğlu 'güneş' için ringlere dönmek isteyen 'kafkas' lakaplı eski şampiyon boksör 'fırat bölükbaşı'nı oynayacak. #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın.

Tolgahan Sayisman In Esi Almeda Abazi Canli Yayinda Oglu Icin Agladi
Tolgahan Sayisman In Esi Almeda Abazi Canli Yayinda Oglu Icin Agladi from cdn.gunes.com
Tolgahan sayışman'ın doğum gününde şok sürpriz! Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. .sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Magazin 20 saat önce kuzey ile yıldız, bebeklerine kavuşuyor. #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. .bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı. Tolgahan sayışmanın oğlu ile ilgili tüm haberleri ve son dakika tolgahan sayışmanın oğlu haber ve şeref sözü'nün başrolü ve cihan adabeyli'si tolgahan sayışman açıkladı: .bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1.

Magazin 20 saat önce kuzey ile yıldız, bebeklerine kavuşuyor.

Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, oğlu efehan ile salıncakta uyudukları sırada çekilen videosunu sosyal medya sayfasından paylaştı. Ana sayfa güncel tolgahan sayişman'in oğlu ameli̇yat oldu! 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Tolgahan sayışman'a, erdal özyağcılar eşlik ediyor. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi! Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Öte yandan tolgahan sayışman, rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. İşte almeda abazi ile tolgahan sayışman'ın oğlu efehan! Şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı. .bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı.

Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, önceki akşam nusret gökçe'yi ziyarette görüntülendi. Ana sayfa güncel tolgahan sayişman'in oğlu ameli̇yat oldu! Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Tolgahan sayışman 3,5 aylık oğlu efehan ile kamera karşısına geçti. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti.

Tolgahan Sayisman Oglu Efehan In Dogum Gununu Kutladi
Tolgahan Sayisman Oglu Efehan In Dogum Gununu Kutladi from www.ciddh.com
1,5 yaşına giren oğlu efehan'ı, hem kendisine hem de annesi almeda abazi'ye benzettiğini söyleyen sayışman. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi! Yeni dizisi şampiyon ile sevenleri karşısına çıkacak olan tolgahan sayışman, fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan, kafasındaki 'dermoid kist' nedeniyle operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. İşte tolgahan sayışman ve ünlülerin merak edilen çocukları.

Dizide 'güneş'in bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı.

Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, doğum gününü 5 aylık hamile eşi almeda abazi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. .sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Tolgahan sayışmanın oğlu ile ilgili tüm haberleri ve son dakika tolgahan sayışmanın oğlu haber ve şeref sözü'nün başrolü ve cihan adabeyli'si tolgahan sayışman açıkladı: Tolgahan sayışman'a, erdal özyağcılar eşlik ediyor. .bebekliğini, tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi'nin 3.5 aylık oğlu efehan canlandırdı. Magazin dünyasının yakından takip ettiği tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin oğlu efehan'ın fotoğrafları dikkat çekti. İki gün süren çekimlerde efehan ilk kez kamera karşısına babasıyla geçti. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinin 5 aylık bebekleri efehan ameliyat edildi. Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. Magazin 20 saat önce kuzey ile yıldız, bebeklerine kavuşuyor.

Şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı tolgahan sayışman. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi.

Posting Komentar

0 Komentar